develop free websiteПРОМЕНЯМЕ ФИНАНСОВАТА ИНДУСТРИЯРазработваме и поддържаме финтех софтуерни решения

Вижте видео представяне на SmartIT

За нас

Smart IT е технологичното звено за разработка на собствени продукти (финансови системи и платформи) и администриране на ИКТ инфраструктура, обезпечаващо компаниите от групата на Management Financial Group. Екип от специалисти със значим опит в България и страните от региона на Централна и Източна Европа специализират в разработването и поддържането на комплексни корпоративни бизнес решения като ERP, Business Inteligence, FinTech платформи и други основополагащи и интегриращи софтуерни системи. Технологичните решения, разработени от екипите на SmartIT, обслужват целите на компаниите в групата на MFG и нямат за цел директна продажба. Така, хората от нашите екипи могат да видят резултатите от техния труд в реално време при експлоатацията на крайните продукти от компании в групата.

130

Специалисти

130 експерти подпомагат Smart IT са в различни направления – софтуерна разработка, софтуерна и системна архитектура, QA, BI, бизнес анализ, управление на проекти, системна и мрежова администрация, техническа поддръжка и други

13

Години опит

Над 13 години опит в разработката и поддръжката на комплексни решения за финансовата индустрия имат специалистите от Smart IT. С разработените от Smart IT системи работят служители и сътрудници на компаниите от групата на MFG в България, Румъния, Украйна, Полша и Македония

5

Офиса за разработка

Оперираме с 4 офиса за разработка и поддръжка в България - 2 в София, по 1 в Пловдив и Варна, както и с 1 офис в Украйна - в Киев. Централният офис на Smart IT е в София

Разрастване

Плановете ни за разрастване на екипите са до повече от 200 души следващата година. За този период ще бъдат инвестирани над 7,5 млн. лева в обезпечаване на новите операции

Работа при нас

Гордеем се със способността си да се справяме със сложни задачи, да стартираме иновативни проекти и да решаваме комплексни предизвикателства

Собствени продукти

Създаваме собствени продукти, като всеки наш експерт може да допринесе с идеи и предложения

Модерни технологии

Прилагаме широк набор от съвременни технологии и висок клас корпоративни решения

Комлексни решения

Разработваме и поддържаме сложни софтуерни системи с комплексна архитектура и голям мащаб

Отговорна и интересна работа

Разработваме и поддържаме комплексни финансови системи за разнообразни бизнес модели

Ориентирани сме към действие

Имаме предприемачески дух и култура със силен фокус върху постигането на резултати

Общуваме свободно и открито

Търсим и се вслушваме в мнението на всеки. Ценим прямото и открито общуване

Опитен екип и ескпертиза

Специализираме и трупаме ценно ноу-хау във финтех индустрията

Мислим и действаме с размах

Поставяме си смели цели и амбициозни планове и не се страхуваме да бъдем новатори

Нашият ръководен екип

„Вярваме, че най-ценната и важна инвестиция е тази в хората и тяхното развитие. Успехът се дължи на инвестициите в човешкия потенциал.“
Радостин Богданов, CTO Smart IT

Радостин Богданов

CTO

Георги Георгиев

Software Development Manager

Йордан Шарков

Business Analysis Manager

Мартин Янев

ICT Manager

Нашите експерти 

Вижте какво казват специалистите ни за работата в Smart IT

Основно портфолио от услуги

Вижте описание на основните направления, в които развиваме дейност

ERP разработка

Разработваме собствени продукти - ERP клас софтуер. Екипите ни имат над 13 години натрупан опит и ноу-хоу в създаването и поддържането на сложни финансови системи. Използваме C#, .NET framework, SQL, ASP MVC/WebForms, Web API, WCF, RabbitMQ/EasyNetQ, Microservices, Polymer, JavaScript, jQuery, Angular и др. Офисите за разработка на Smart IT са в България и Украйна.

Web разработка

Изграждаме корпоративни платформи и портали с комплексна архитектура. Прилагаме актуални подходи и добри практики за осигуряване на ефективен уеб дизайн и потребителско преживяване. Имаме значителен опит в изграждането и разработката на самостоятелни и интегрирани уеб приложения, таргетирани към широк кръг от потребители, опериращи в разнообразни бизнес модели.

BI разработка

Нашите решения в областта на Business Intelligence осигуряват възможност на мениджмънта в дадена компания да има поглед върху своя бизнес във всичките му измерения, като по този начин помагаме за по-лесното вземане на решения във всеки един момент. Дългогодишният ни опит с Data Warehousing ни дава възможност да изграждаме бърза и интегрирана отчетност за разнообразен вид Business Intelligence инструменти.

IT администрация

Включва дейности по design & architecture; base infrastructure services; networking design, management, integration & maintenance; collaboration services; security & performance analysis; VoIP telephony; business continuity; private cloud services; software integration & maintenance; information security и др. ИТ инфраструктурата, поддържана от Smart IT се базира на повече от 250 сървъра в 9 дейта центъра.

IT поддръжка

Това са процеси и дейности, които включват инсталация и подръжка на софтуер, идентифициране и разрешаване на ИТ проблеми, обновяване на софтуер, администрация и поддръжка на компютърна техника, централизирано управление на инвентар и др. Smart IT обслужвa всеки ден над 8 300 служители и сътрудници и сътрудници в над 450 офиса в България, Румъния, Украйна, Полша и Македония.

IT консултиране

Екипът от ИТ специалисти в Smart IT е подбран съобразно високите изисквания за изграждане и поддържане на сложна инфраструктура (Microsoft; VMware; DELL/EMC; IBM; Cisco; Fortinet и др.). Нашите експерти покриват всички необходими компетенции, свързани с технологиите, които се използват. Голяма част от тези знания и умения са покрити със сертификати - MCSE; MCSA; MCITP и др.

Проекти и технологии

Вижте част от проектите и технологиите, с които работим

Клиентите за нас

Препоръки от наши кленти за продуктите и услугите, доставяни от Smart IT

Smart IT откликва винаги много бързо. Работим с тях от самото начало, защото разбират бизнеса ни. Дейността ни би била невъзможна без услуги и подкрепата им.


Работата със Smart IT е удоволствие. Разполагат с професионалисти, които знаят какво правят икак да постигнат желания резултат за клиента. Като част от MFG, SmartIT се отнася с отговорност към нашите проекти.

Това, което най-много ни удовлетворява в работата със Smart IT, е намирането на бързо и качествено решение. Нашият бизнес е в пряка връзка със Smart IT и сме щастливи да си партнираме.


Новини

Вижте информация за последните събития и активности с участието на Smart IT

Mobirise

Smart Talks #1

На 6 февруари сe състоя първото издание от серията събития, организирани от Smart IT. Smart Talks представлява цикъл от срещи на тех-хората с популярни лица от технологичните среди. Пилотното издание откри Ивайло Кенов, CTO на СофтУни, дългогодишен технологичен трейнър и софтуерен разработчик със C# и JavaScript. Темата на срещата беше плюсове и минуси на популярните сървърни архитектури в ASP.NET, а организацията на следващата лекция вече е в ход. 

Mobirise

SMART IT в партньорство с .NET на dev.bg + Асоциацията на софтуерните инженери

Smart IT подкрепя месечните срещи на групата .NET в dev.bg и месечните събития за .NET програмисти на Асоциацията на софтуерните инженери. И през 2020-та продължава успешното ни сътрудничество със SoftUni, откъдето идват и част от нашите нови колеги. Продължаваме да подкрепяме събитията на Софтуерния университет и да присъстваме активно в живота на студентите.

Mobirise

Smart IT търси супергерои на Comic Con Bulgaria 2019

За поредна година Comic Con Bulgaria събира на едно място най-доброто от кино и гейминг индустриите.

С идея за развитието на целия IT сектор Smart IT пое в най-удачната посока – когато програмистите не достигат, нека ги създадем. Под този надслов премина участието ни на Comic Con.

Mobirise

Smart IT Platinum sponsor на DevReach 2019

През месец октомври Smart IT беше платинен спонсор на една от най-смислените конференции за разработчици в България DevReach. Бяхме подготвили изненади и награди за посетителите - дизайнерски тениски със забавни послания.

Mobirise

Smart IT партньор на конференция ISTA

Конференция ISTA събра на едно място разработчици, които имаха възможността да обогатят знанията с повече от 25 интересни и полезни срещи, събрани в два ползотворни дни. Събитиен партньор на събитието беше Smart IT.  

Mobirise

Представяне на Радостин Богданов в списание Капитал

През юли 2019 списание Капитал публикува редакторски материал, представящ ключови мениджъри в MFG и Smart IT. Пълното съдържание на публикацията и представянето на Радостин Богданов, CTO Smart IT може да прочетете тук: capital.bg

Mobirise

Smart IT участва в Legion Run 2019

Служители на Smart IT се включиха в Legion Run 2019, преминавайки всички препятствия и показвайки силен отборен дух. Отличното настроение и позитивната нагласа на участниците, превърнаха събитието в незабравимо преживяване.

Mobirise

Smart IT подкрепи провеждането на TEDxVitosha 2019

Един от стълбовете в календара на независимо организираните събития TEDx в България - TEDxVitosha се проведе на 9 март 2019 г. в Народния театър „Иван Вазов“. Вдъхновяващи лектори от България и различни краища на света разказаха своите цветни истории и споделиха с публиката ексклузивните си идеи за устойчива промяна в света.

Mobirise

Награда "Най-добър HR проект на МСП" за Smart IT

На 31 януари 2019 г., в рамките на официална церемония, бяха раздадени наградите от конкурса Годишни HR награди 2018, организиран от Българската асоциация за управление на хора. Smart IT получи престижната награда в категорията "Най-добър HR проект на МСП" за дейности реализирани в периода януари – ноември 2018. 

Mobirise

Smart IT е Platinum Sponsor на DevReach 2018

Чрез спонсорирането на най-значимата техническа конференция в България, Smart IT подпомага развитието и повишаването на квалификацията на местната ИТ общност. Smart IT зарадва посетителите на събитието с 1750 подаръка - брандирани тениски, чаши и крафт бира под надслов:
#I am а Software Engineer #Beer with it

Mobirise

Smart IT участва с презентация на Мисия: Кариерен старт 2018

Александър Колчев, Manager Software Development в Smart IT представи пред аудиторията на конференцията своя път и израстване от Junior Software Developer до Manager Software Development. 

Mobirise

Smart IT с презентация на
Soft Unit Conf 2018

Георги Георгиев, Team Leader Software Development в Smart IТ представи презентация пред аудиторията на Soft Unit Conf на тема Discover Еnterprise-grade Fintech software development.

Mobirise

Smart IT организира хакатон
Smart the cITy 2018

Smart IT оганизира хакатон за идеи и разработки за Умен град или Умен дом. Събитието бе подкрепено от Столична община чрез Асоциация за развитие на София и „Зелена София“.

Mobirise

Smart IT взе участие в
Legion Run 2018

И тази година екип на Smart IT се включи в надпреварата за преминаване на екстремното трасе от 7 километра в тичане, скачане, пълзене и преодоляване на 21 препятствия с бодлива тел, кал и лед.

Mobirise

Smart IT откри офис за разработка в Киев

През август 2018та Smart IT изпълни плановете си за разрастване като откри офис за разработка в Киев, Украйна.

Mobirise

Smart IT откри офис за разработка във Варна

Smart IT продължи с експанзията си в България и откри нов офис за софтуерна разработка в град Варна.

Mobirise

Smart IT откри офис за разработка в Пловдив

Smart IT започна изпълнението на стратегията си мащабно разрастване като откри офис за разработка в град Пловдив.

Mobirise

Спонсорство на конференция
DevReach 2017 

През ноември 2017та Smart IT подпомогна реализрането на международната конференция за разработчици DevReach.

Отворени позиции

Тук ще намерите списък с актуалните възможности и препратки към описанията на отворените позиции

Разработка на софуер

В момента няма отворени позиции

ИТ поддръжка и управление

В момента няма отворени позиции

Бизнес анализи и проекти

В момента няма отворени позиции

Разработка на софуер

В момента няма отворени позиции

ИТ поддръжка и управление

В момента няма отворени позиции

Бизнес анализи и проекти

В момента няма отворени позиции

Разработка на софуер

В момента няма отворени позиции

ИТ поддръжка и управление

В момента няма отворени позиции

Бизнес анализи и проекти

В момента няма отворени позиции

IT'S EASY AND SIMPLE

Cut down the development time with drag-and-drop website builder. Drop the blocks into the page, edit content inline and publish - no technical skills required.

IT'S EASY AND SIMPLE

Cut down the development time with drag-and-drop website builder. Drop the blocks into the page, edit content inline and publish - no technical skills required.

IT'S EASY AND SIMPLE

Cut down the development time with drag-and-drop website builder. Drop the blocks into the page, edit content inline and publish - no technical skills required.

TRENDY WEBSITE BLOCKS

Choose from the large selection pre-made blocks - full-screen intro, bootstrap carousel, slider, responsive image gallery with, parallax scrolling, sticky header and more.

TRENDY WEBSITE BLOCKS

Choose from the large selection pre-made blocks - full-screen intro, bootstrap carousel, slider, responsive image gallery with, parallax scrolling, sticky header and more.

TRENDY WEBSITE BLOCKS

Choose from the large selection pre-made blocks - full-screen intro, bootstrap carousel, slider, responsive image gallery with, parallax scrolling, sticky header and more.

Свържете се с нас

Ако имате нужда от информация, моля свържете се с нас

Посетете офиса ни

До централния ни офис в София на бул. Дж. Неру №28 може да стигнете бързо и лесно с 4 вида градски транспорт и 5 транспортни линии

Mobirise

Метро

Спирка на 500 м
от офиса на SmartIT

Mobirise

Автобус 111

Спирка на 400 м
от офиса на SmartIT

Mobirise

Автобус 42

Спирка на 400 м
от офиса на SmartIT

Mobirise

Трамвай 8

Спирка на 200 м
от офиса на SmartIT

Mobirise

Тролейбус 7

Спирка на 20 м
от офиса на SmartIT

Адрес

Централен офис
Бул. Дж. Неру №28
ет. 3, офис 72-74
София 1324, България

Офис Варна
бул. Цар Освободител 109А
Варна 9000, България

Офис Пловдив
ул. Полк. Сава Муткуров 24
Пловдив 4003, България

Офис Киев
ул. Куренівський провулок 12 
Киев 02000, Украйна 

Контакти

Запитвания
office@smartit.bg

Кариера
jobs@smartit.bg

Телефон 
02 447 9013